Αναζήτηση
Filters
Close

Χειμερινά ρούχα βάπτισης για κορίτσι σε διάφορα χρώματα και σχέδια της Bambolino, Designer's Cat, winter collection 2018

View as
Ταξινόμηση
Εμφάνιση ανά σελίδα

ALEGRIA βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

ALEGRIΑ ΦΟΡΕΜΑ

Φόρεμα βάπτισης από κεντημένο τούλι, με μεταξωτή ζώνη και χειροποίητα λουλούδια από μαλλί mohair και μετάξι και διατίθεται με ασορτί κορδέλα για τα μαλλιά.

€256,00

CESARA βαπτιστικό σύνολο κορίτσι

CESARA ΣΥΝΟΛΟ

Χειμερινό βαπτιστικό σύνολο από Αυστριακή δαντέλα, με φουφούλα, τουνίκ και χειροποίητο πλεκτό μπονέ μοχέρ με μεταξωτά λουλούδια της Designer's Cat.

€256,00

ESTELLE WHITE βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

ESTELLE WHITE ΦΟΡΕΜΑ

Χειμερινό φόρεμα βάπτισης της Designer's Cat από τούλι και δαντέλα διακοσμημένο με χειροποίητα πλεκτά μεταξωτά λουλούδια και διατίθεται με ασορτί πλεκτό μπονέ.

€256,00

FABIA βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

FABIA ΦΟΡΕΜΑ

Χειμερινό φόρεμα βάπτισης με κεντημένο ζακάρ τούλι στολισμένο με χειροποίητο μεταξωτό λουλούδι και διατίθεται μαζί με την κορδέλα για τα μαλλιά.

€228,00

IVANA βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

IVANA ΦΟΡΕΜΑ

Χειμερινό φόρεμα βάπτισης από τούλι και Γαλλική δαντέλα, με μικρά μεταξωτά και μοχέρ λουλούδια διατίθεται μαζί με την ασορτί κορδέλα για τα μαλλιά.

€318,00

JESSICA βαπτιστικό σαλβάρι κορίτσι

JESSICA ΣΑΛΒΑΡΙ

Χειμερινό σαλβάρι βάπτισης από κεντητό τούλι με μοχέρ και μεταξωτά λουλούδια, όπου στο σετ συμπεριλαμβάνεται και το χειροποίητο μοχέρ μπονέ.

€256,00

MELINA IVORY βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

MELINA IVORY ΦΟΡΕΜΑ

Φόρεμα βάπτισης για το χειμώνα από τούλι, δαντέλα, στολισμένο με χειροποίητα μεταξωτά λουλούδια και διατίθεται με ασορτί μπαντάνα.

€198,00

MELINA PINK βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

MELINA PINK ΦΟΡΕΜΑ

Χειμερινό φόρεμα από τούλι και δαντέλα στολισμένο με χειροποίητα μεταξωτά λουλούδια, διατίθεται με ασορτί μπαντάνα.

€198,00

MYRIAM βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

MYRIAM ΦΟΡΕΜΑ

Χειμερινό φόρεμα βάπτισης από μεταξωτή μουσελίνα και τούλι με Γαλλική βαμβακερή τρέσα, χειροποίητα λουλούδια μαζί με ασορτί κορδέλα για τα μαλλιά.

€225,00

TOOTOO ROSA βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

TOOTOO ROSA ΦΟΡΕΜΑ

Χειμερινό φόρεμα με βαμβακερό τούλι και γαλλική δαντέλα διακοσμημένο με χειροποίητο μεταξωτό λουλούδι και διατίθεται μαζί με ασορτί ιδιαίτερο καπέλο.

€368,00

ANTA βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

ANTA ΦΟΡΕΜΑ

Χειμερινό φόρεμα βάπτισης από τούλι σε vintage ύφος , στολισμένο με χειροποίητα λουλούδια, με 100 % βαμβακερό ύφασμα μαζί με ασορτί κορδέλα για τα μαλλιά.

€229,00

MELANIE βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

MELANIE ΦΟΡΕΜΑ

Χειμερινό φόρεμα βάπτισης από δαντέλα διακοσμημένη με πέρλες, κεντητά μοτίβα πάνω σε τούλι, ζώνη με φτερά marabou και διατίθεται μαζί με κορδέλα για τα μαλλιά.

€248,00

ELLE βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

ELLE ΦΟΡΕΜΑ

Φόρεμα βάπτισης για το χειμώνα από τούλι, Γαλλική δαντέλα, με χειροποίητα λουλούδια σε διάφορα χρώματα, μαζί με ασορτί κορδέλα για τα μαλλιά.

€209,00

MARTHA βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

MARTHA ΦΟΡΕΜΑ

Φόρεμα βάπτισης για το χειμώνα από Γαλλική δαντέλα και τούλι, το μπούστο στολισμένο με πέρλες, αποσπώμενη ζώνη με φτερά Galeottipiume και με ασορτί κορδέλα για τα μαλλιά.

€298,00

Designer's Cat ABA IVORY

ABA IVORY ΦΟΡΕΜΑ

Φόρεμα βάπτισης για το χειμώνα σε γραμμή clos, από βαμβακερό velour ύφασμα, με φτερά marabou, με χειροποίητα λουλούδια σε διάφορες αποχρώσεις με extra την ασορτί κορδέλα για τα μαλλιά.

€129,00

LITTLE STAR βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

LITTLE STAR ΦΟΡΕΜΑ

Βαπτιστικό φόρεμα για κορίτσι "ballet style" από σύμμεικτο βαμβακερό ζακάρ ύφασμα, με τούλινη φούστα και με ζώνη από μεταξωτή μουσελίνα, με extra κορδέλα ή καπέλο.

€138,00

ABA PINK βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

ABA PINK ΦΟΡΕΜΑ

Χειμωνιάτικο φόρεμα βάπτισης σε γραμμή clos, από βαμβακερό ύφασμα velour, με φτερά marabou, διακοσμημένα με χειροποίητα λουλούδια και μπορεί να συνδυαστεί με extra καπέλο ή κορδέλα για τα μαλλιά.

€129,00

VIVIANA PINK βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

VIVIANA PINK ΦΟΡΕΜΑ

Χειμερινό φόρεμα βάπτισης για κορίτσι της Designer's Cat, με δαντελένιο μπούστο, τούλινη φούστα, με μεταξωτή ζώνη, πέρλες και μπορεί να συνδυαστεί με extra ασορτί κορδέλα.

€149,00

VIVIANA IVORY βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

VIVIANA IVORY ΦΟΡΕΜΑ

Φόρεμα βάπτισης για το χειμώνα, για κορίτσι, της Designer's Cat, με δαντελένιο μπούστο, τούλινη φούστα, με μεταξωτή ζώνη, πέρλες και μπορεί να συνδυαστεί με extra ασορτί κορδέλα.

€149,00

ALISON PINK βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

ALISON PINK ΦΟΡΕΜΑ

Χειμερινό φόρεμα βάπτισης της Desinger's Cat, από φίνο τούλι, δαντέλα, με χειροποίητα vintage ροζ λουλούδια, πλεκτή ζώνη και διατίθεται μαζί με ασορτί καπέλο.

€198,00

ALISON BEIGE βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

ALISON BEIGE ΦΟΡΕΜΑ

Φόρεμα βάπτισης χειμερινό από φίνο τούλι, δαντέλα, με vintage χειροποίητα λουλούδια, εσωτερικά με 100 % βαμβακερό ύφασμα και διατίθεται με ασορτί καπέλο.

€198,00

ABIA μπλούζα

ABIA μπλούζα

Αμάνικη μπλούζα "de pie" της Designer's Cat, από καπιτονέ velour ύφασμα και διακοσμημένο με satin κορδέλα που δένει σταυρωτά στην πλάτη.

€86,00

ABIA σύνολο βάπτισης

ABIA SET

Βαπτιστικό σετ 2 τεμαχίων της Designer's Cat, που αποτελείται από αμάνικη μπλούζα "de pie" με σταυρωτή κορδέλα στην πλάτη και φούστα από τούλι και εσωτερική βαμβακερή επένδυση.

€172,00

ABIA φούστα

ABIA φούστα

Υπέροχη φούστα της Designer's Cat από φίνο τούλι, με ethnic τρέσα στη μέση, βαμβακερή εσωτερική επένδυση και μπορεί να συνδυαστεί με το top του σετ ABIA.

€86,00

ACHILIA πουκάμισο

ACHILIA ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ

Βαπτιστικό πουκάμισο ACHILIA της Designer's Cat για κορίτσια, από κεντητή βαμβακερή δαντέλα, με βολάν και τρέσες στα μανίκια και το λαιμό.

€132,00

ACHILIA φούστα

ACHILIA FOUSTA

Φούστα βάπτισης της Designer's Cat από φίνο τούλι με τρέσα στη μέση και εσωτερική επένδυση από βαμβακερό ύφασμα.

€108,00

AGATHA φόρεμα

AGATHA φόρεμα

Σετ βάπτισης της Designer's Cat για κορίτσια, με φόρεμα από βαμβακερή δαντέλα, και εσωτερική επένδυση από μεταξωτή μουσελίνα και βαμβακερό ύφασμα, μαζί με ασορτί κορδέλα για τα μαλλιά.

€269,00

ALISON IVORY βαπτιστικό φόρεμα κορίτσι

ALISON IVORY ΦΟΡΕΜΑ

Φόρεμα βάπτισης για κορίτσι από φίνο τούλι και δαντέλα, με χειροποίητα vintage ροζ λουλούδια, με μεταξωτή ζώνη και διατίθεται μαζί με ασορτί καπέλο.

€198,00

AVA σύνολο

AVA SET

Βαπτιστικό σύνολο της Designer's Cat, με φόρεμα από φίνο τούλι, Γαλλική δαντέλα και εσωτερικά βαμβάκι, μαζί με ασορτί κορδέλα για τα μαλλιά.

€254,00

CINZIA σετ βάπτισης

CINZIA SET

Βαπτιστικό σύνολο της Designer's Cat για κορίτσια, αποτελείται από κορδέλα για τα μαλλιά και φόρεμα από φίνο τούλι και δαντελένιο μοτίβο, με βαμβακερή εσωτερική επένδυση.

€254,00

DAISY IVORY φόρεμα

DAISY IVORY ΦΟΡΕΜΑ

Βαπτιστικό φόρεμα της Designer's Cat σε γραμμή Clos, από βαμβακερό ύφασμα, σε cream απόχρωση, διακοσμημένο με φιόγκο στη μέση από τυπωτό ύφασμα και εσωτερική βαμβακερή επένδυση.

€104,00

DAISY PINK φόρεμα

DAISY PINK φόρεμα

Φόρεμα βάπτισης της Designer's Cat σε γραμμή Clos, από βαμβακερό ύφασμα, με φιόγκο στη μέση από τυπωτό ύφασμα με vintage τριαντάφυλλα και εσωτερική βαμβακερή επένδυση.

€104,00

DAISY κορδέλα

DAISY ΚΟΡΔΕΛΑ

Vintage κορδέλα μαλλιών διακοσμημένη με ιδιαίτερο φιόγκο, και μπορεί να συνδυαστεί με φόρεμα, παλτό και παπούτσια.

€35,00

ENZA σακάκι

ENZA ΣΑΚΑΚΙ

Βαπτιστικό σακάκι military στυλ της Designer's Cat για κορίτσια, από καπιτονέ ύφασμα, διακοσμημένο με αλπικέ φτερά, τρέσες και κουμπιά Fratus.

€138,00

ENZA σύνολο

ENZA SET

Βαπτιστικό σύνολο της Designer's Cat για κορίτσια, που αποτελείται από σύμμεικτο καπιτονέ σακάκι, πουκάμισο και φούστα.

€378,00

FLORA σύνολο

FLORA ΣΥΝΟΛΟ

Βαπτιστικό βικτωριανό σύνολο της Designer's Cat για κορίτσια που αποτελείται από φόρεμα με ουρά, από δαντέλα και τούλι και διακοσμημένο με χειροποίητα vintage λουλούδια, με ασορτί μπαντάνα για τα μαλλιά.

€258,00

JUDY σύνολο βάπτισης

JUDY SET

Σύνολο βάπτισης 2 τεμαχίων της Designer's Cat για κορίτσια με φόρεμα από δαντέλα, τούλι και διακοσμημένο με χειροποίητα vintage λουλούδια, με ασορτί κορδέλα για τα μαλλιά.

€235,00

ORNELA IVORY παλτό

ORNELA IVORY ΠΑΛΤΟ

Παλτό βάπτισης της Designer's Cat για κορίτσια, από οικολογική γούνα, που μπορεί να συνδυαστεί με μπουντουνιέρα από χειροποίητο λουλούδι.

€108,00

REGALINA BEIGE παλτό

REGALINA BEIGE παλτό

Παλτό βάπτισης της Designer's Cat σε ίσια γραμμή, από καπιτονέ velour σύμμικτο ύφασμα σε beige απόχρωση, διακοσμημένο στο γιακά και τα μανίκια από οικολογική γούνα και κουμπιά fratus.

€132,00

REGALINA BEIGE φόρεμα

REGALINA BEIGE ΦΟΡΕΜΑ

Βαπτιστικό φόρεμα της Designer's Cat από καπιτονέ velour ύφασμα, σε μπεζ απόχρωση, διακοσμημένο με τούλι στο τελείωμα, τρέσα στη μέση και εσωτερική βαμβακερή επένδυση.

€109,00

REGALINA BLUE φόρεμα

REGALINA BLUE ΦΟΡΕΜΑ

Φόρεμα βάπτισης της Designer's Cat, σε γραμμή Άλφα, από καπιτονέ velour ύφασμα, διακοσμημένο με υπέροχο φίνο τούλι, τρέσα στη μέση και εσωτερική βαμβακερή επένδυση.

€109,00

RENIA σύνολο βάπτισης

RENIA SET

Βαπτιστικό σύνολο της Designer's Cat για κορίτσια, που αποτελείται από φόρεμα με ασύμμετρη ουρά, από δαντέλα και vintage λουλούδια, με βαμβακερή επένδυση μαζί με κορδέλα για τα μαλλιά.

€235,00

ROMEA παλτό

ROMEA ΠΑΛΤΟ

Παλτό βάπτισης με κουκούλα από οικολογική γούνα, διακοσμημένο με υπέροχη satin ζώνη.

€98,00

SAMUELA GREEN φόρεμα

SAMUELA GREEN ΦΟΡΕΜΑ

Φόρεμα βάπτισης της Designer's Cat από βαμβακερό τυπωτό ύφασμα, με μανίκι από μαλακό τούλι διακοσμημένο με κεντητό πουά και φτερά marabou, με εσωτερική βαμβακερή επένδυση.

€154,00

SAMUELA PINK φόρεμα

SAMUEL PINK ΦΟΡΕΜΑ

Βαπτιστικό φόρεμα της Designer's Cat από βαμβακερό τυπωτό ύφασμα, με μανίκι από μαλακό τούλι, διακοσμημένο με φτερά marabou και εσωτερική επένδυση από βαμβάκι.

€154,00

SANTA BLUE παλτό

SANTA BLUE παλτό

Παλτό βάπτισης της Designer's Cat από velour σύμμεικτο βαμβακερό ύφασμα, σε μπλε απόχρωση και διακοσμημένο με Vintage κουμπιά.

€109,00

SANTELLA LIGHT BLUE παλτό

SANTELLA LIGHT BLUE ΠΑΛΤΟ

Βαπτιστικό παλτό της Designer's Cat από σύμμεικτο βαμβακερό ύφασμα με νήματα LUREX, διακοσμημένο με υπέροχα vintage κουμπιά και μοτίβο Jacquard με θέμα την καρδιά.

€104,00

SANTELLA LIGHT BLUE φόρεμα

SANTELLA LIGHT BLUE ΦΟΡΕΜΑ

Φόρεμα βάπτισης της Designer's Cat για κορίτσια, από σύμμεικτο βαμβακερό ύφασμα και διακοσμημένο με μαλακό τούλι στο τέλος της φούστας.

€98,00

Filter by:

Clear All
Min: €34,00 Max: €378,00
34 378