Αναζήτηση
Filters
Close

Στο κατάστημα μας θα βρείτε μια μεγάλη γκάμα των εταιριών Stova bambini, Designer's cat, Bambolino, Vinteli, Permano, Babywalker, Everkid, Gorgino

View as
Ταξινόμηση
Εμφάνιση ανά σελίδα

JOHN ΣΕΤ 5ΤΕΜ - 50%

JOHN sales

Κομψό σύνολο για ειδικές περιστάσεις όπως η βάπτιση .Το σετ αποτελείται από 5 τεμ. (γιλέκο ,παντελόνι, πουκάμισο, καπέλο, φουλάρι). Ένα μοναδικό σύνολο για τον μικρό πρωταγωνιστή της ζωής σας. Μπορεί να συνδυαστεί άψογα με παπούτσια της συλλογής "Designer’s Cat shoes". Το καπέλο περιλαμβάνεται στο σετ (σετ 5 τεμ)

€276,00 €138,00

MAXWELL ΣΕΤ 5ΤΕΜ - 40%

MAXWELL sales

Trendy βαπτιστικό βαμβακερό σύνολο διακοσμημένο με υπέροχο δερμάτινο παπιγιόν. Το σετ αποτελείται από 5 τεμ. (βερμούδα παντελόνι, πουκάμισο, καπέλο, ζώνη και υπέροχο παπιγιόν ).Μπορεί να συνδυαστεί άψογα με παπούτσια της συλλογής "Designer’s Cat shoes". Σημείωση: Το καπέλο περιλαμβάνεται(σετ 5 τεμ).

€198,00 €118,00

Daphne Φόρεμα σετ 2τεμ -50%

Daphne

Εντυπωσιακό ασύμμετρο φόρεμα, κατασκευασμένο από βαμβακερό κεντημένο τούλι και υπέροχα μοτίβα Γαλλικής δαντέλας. Το μπούστο είναι διακοσμημένο με δαντέλα ραμμένη πάνω σε σε μεταξωτό ύφασμα (organza). Η ζώνη με τα κεντημένα vintage λουλούδια, προσδίδει αρχοντιά στο σύνολο. Η εσωτερική επένδυση είναι 100% βαμβάκι. Ένα υπέροχο φόρεμα για ειδικές περιπτώσεις όπως η βάπτιση. Το φόρεμα Daphne συνδυάζεται με αντίστοιχη κορδέλα για τα μαλλιά.

€328,00 €164,00

VinteLi Μαντό 8106

Vinteli 8106

Σατέν rasmir μαντό σε ιβουάρ ή σε nude απόχρωση με κουφόπιετες και τούλινο φιόγκο στο πίσω μέρος.

€185,00 €166,50